הצצה לתפריט החדש 16-17.4
מנות ראשונות
סלט של בריאות כרוב סגול, כרוב לבן, ירקות שורש, בצל ירוק, כוסברה ונבטים ברוטב גומא ובוטנים קצוצים | 65 ₪
סשימי טונה אדומה ברוטב לצ'ה דה טיגרה, סלט קולורבי, שמן עשבים ואבקת יוגורט | 72 ₪
חציל בלאדי שרוף על האש טחינה לבנה, שמן זית, עגבניות של ג'חנון, פלפל ירוק קצוץ ומלח ים | 58 ₪
מנות עיקריות
טריו סלוניקי פסטה טרייה שלוש חורים עם עגבניות שרופות בגריל, צלפים, זיתים, טראגון,
דג ים קונפי, עשבי תיבול, בצל חרוך וציר עגבניות | 89 ₪
פילה מוסר ים הנצלה בגריל מונח על סטייק כרובית צלויה בתנור עם סלט חם של עגבניות, עשבי תיבול, שמן זית, אפונה, תרד ולימון | 125 ₪
לחי עגל רכה ועסיסית הנצלת בתנור ארוכות בתוספת ניוקי וציר מרוכז | 129 ₪