אודות

מסעדות כרמים - בית של אוכל ויין

מסעדת כרמים הראשונה, הוקמה בשנת 2002 במושב סגולה. מסעדה קטנה בלב משתלה, עם 30 מקומות ישיבה, מטבח קטן ובו שף מוכשר – סהר רפאל. במהרה, הפכה כרמים לפנינה קולינרית דרומית וכך נפתחה מסעדה נוספת בבאר שבע.

מאז ועד היום כרמים נחשבת לאחת ממסעדות השף המובילות בארץ ומציעה לקהל לקוחותיה חוויה קולינרית מרעננת ומתחדשת כל העת.
היא נקודת מפגש בין מטבח צרפתי קלאסי למטבח ים- תיכוני ישראלי, המשלב טעמים עזים מהמטבח העיראקי של השף לבין הקלאסיקה הצרפתית.
תו האיכות של המסעדות מתחיל בגידול הירקות בחממות סמוכות במושב סגולה, טיפוח כרמי עצי זית המשמשים לייצור שמן הזית במסעדה ועד לקונדיטוריה פרטית הפועלת בתוך המסעדה.
התוצרת הטרייה שמוגשת במסעדות משקפת את האני מאמין של השף – הישענות על חומרי גלם טריים, נגישים ועונתיים.

***
האווירה העוטפת את המסעדות היא חלק בלתי נפרד מהקסם: סביבה כפרית, קווים נקיים ותאורה נעימה.
אנחנו שמחים להציע תפריט ארוחות בוקר מפנק, מנות ראשונות עונתיות, תפריט בשרים מנתחים אשר עוברים יישון על- ידי השף, מבחר יינות ישראליים עשיר וקינוחים נפלאים.
גאים לארח אתכם לארוחות פרטיות, מפגשים עסקיים, אירועים קטנים כגדולים וערבי תוכן קולינריים מפתיעים שאנחנו מארחים במקום.

כרמים היא בית לאורחיה
מוזמנים לחווית אוכל ושירות נעימה וטעימה בסגולה, באר- שבע וברחובות!

פופ אפ

This will close in 26 seconds

דילוג לתוכן