כרמים, בית של אוכל ויין
הסיפור שלנו
מסעדת כרמים הראשונה הוקמה בשנת 2002, במושב סגולה, בלב משתלה קסומה, שופעת ירוק עם מטבח ייחודי ושף מוכשר אחד – סהר רפאל. מאז, צמחנו ופתחנו עוד שתי מסעדות בבאר שבע וברחובות, תוך שמירה על האיכות, היצירתיות והלב הפועם בכל מנה.
מסע קולינרי בין מטבחים
כרמים היא מפגש מסעיר בין המטבח הצרפתי הקלאסי לבין עוצמות הטעמים של המטבח הים-תיכוני והעיראקי.
הסגנון הייחודי של השף סהר רפאל מתבטא בשימוש מוקפד בחומרי גלם טריים, עם דגש על יצרנים מקומיים.
הירקות מגיעים ישירות מהחממות במושב סגולה, זיתי השמן שמגיעים ממטעי המסעדות, ענבי היין הגדלים בליבו של המושב
והקינוחים המופלאים שלנו נעשים בעבודת יד מיומנת ואוהבת החל מהזריחה.
אווירה שעוטפת בחום
כרמים היא בית, בית חם וכפרי עם עיצוב מוקפד ותאורה חמימה, אבל מה שהופך אותה לבית הם הטעמים וחווית האירוח. בין אם זו ארוחה עסקית בצהריים, ארוחה עונתית שמפתיעה בכל פעם מחדש, נתחים מובחרים שעוברים יישון קפדני או כוס יין ישראלי משובח – בכרמים, כל פרט נבחר כדי להעניק חוויית אירוח בלתי נשכחת.
אירועים וחגיגות בטעם אחר
בין אם מדובר במפגש אינטימי, אירוע משפחתי, ערב קולינרי ייחודי או מפגש עסקי, החלל אצלנו בכרמים מספק לאורחים שלכם חווית אירוח מוקפדת ועשירה שהופכת כל אירוע למשהו שלא שוכחים.
✨ כרמים – בית לאורחיה.
מוזמנים ליהנות מהקסם שלנו בסגולה, באר שבע וברחובות.